Glæd jer til Lasse “Boogie” Jensen’s “6. Internationale Boogie-Woogie-, Blues- og Stridekoncert” i Ringsted lørdag d. 19. november 2016 kl. 19.30 – 22:30 i koncertsalen på Ringsted Musikskole, Regimentet 3, 4100 Ringsted.

Den lokale pianist Lasse E. Jensen inviterer i år pianisterne Robert Roth fra Østrig, Tom Skovgaard samt brødrene Bertil og Gustav Pyndt-Jonsén, der på hhv. trommer og bas vil udgøre rytmegruppen.

Robert Roth begyndte med boogie i 2008, hvor han efter sin første liveoplevelse med boogie-woogie, besluttede sig for selv at blive autodidakt boogiepianist. Siden har han optrådt ved internationale festivaler i bl.a. Frankrig, Tyskland, USA og nu også Danmark.

Tom Skovgaard er solopianist med speciale i swing-, ragtime- & stridepiano. Repertoiret omfatter numre fra klassiske pianister såsom Fats Waller, James P. Johnson og Jelly Roll Morton, men også klassisk jazz, blues & boogie er en del af hans rytmiske repertoire.

Lasse E. Jensen er ved at etablere sig som en af Europas bedste boogie-woogie-pianister og har gennem flere år optrådt i ni europæiske lande samt ved en række danske jazzfestivaler. Ved siden af boogie-woogie er Lasse kandidatstuderende på Konservatoriet i Odense.

Bertil og Gustav Pyndt-Jonsén har sammen med Lasse været elever på Ringsted Musikskole i de unge år. De af jer, der har været til boogie-koncert før, kender udmærket Bertil og hans fremragende trommespil, mens hans bror Gustav, der spiller bas, for første gang er med i boogie-regi. Om de to brødre kan bl.a. nævnes, at de spiller i Pyndt/Dahl Kvartet, i Pyndt/Baggesen familieorkester, samt at Bertil går på 1. år på konservatoriet i Esbjerg.

Billetterne koster 150 kr. inkl. gebyr og sælges online på www.billetten.dk/event/60697