Lørdag d. 4. marts havde vi et dejligt “Piano Battle 2017” i Baghuset i Ballerup med et skønt publikum, som nød de tre pianisters solonumre og duo-/trio-spil! På billederne ovenfor fra venstre er det Tom Skovgaard, Mads Søndergaard, Lasse “Boogie” Jensen og på sidste billede alle 3, der siger tak for i aften.

Og som annonceret på Facebook spillede jeg – for første gang – James P. Johnsons ikoniske stride piano nummer “Carolina Shout” – i en version, jeg havde lavet efter at have lyttet til bl.a. James P. Johnson’s egen version fra 1921, Fats Wallers version, Stephanie Tricks version, Donald Lamberts version og Bent Verner Jensens version. “Carolina Shout” var det nummer, som alle stridepianister skulle spille tilbage i jazzens ungdom i Harlem – og langt om længe fik jeg så også det på mit repertoire 🙂 Resultatet kan høres nedenfor! Og der følger flere videoer fra den dejlige aften i Baghuset!