Lørdag d. 9. marts 2019 i Baghuset spiller tre skøn swing, ragtime, boogie og blues aftenen igennem! Pianisterne Niels Andersson, Lasse “Boogie” Jensen og Tom Skovgaard spiller solo det bedste fra hver deres genrer – og tester også hinanden i duo- og triospil!

Niels Andersson er jazzpianist og kirkeorganist med solid mangeårig erfaring i de rytmiske stilarter. Han har siden 1980 arbejdet som freelancepianist i det rytmiske miljø med bl.a. Paul Harrison Band, Hugo Rasmussen, Kim Menzer og mange mange flere. Han tog organisteksamen i 2012 og foruden at være pianist og voksenkorleder i Vesterbro sogn, er Niels organist i Toksværd & Holme-Olstrup kirker.

Lasse “Boogie” Jensen er en alsidig ung pianist, som allerede har markeret sig flot både på den danske og på den europæiske scene med sit fremragende pianospil. Lasse excellerer bl.a. i autentisk Boogie Woogie piano direkte fra Meade Lux Lewis, Albert Ammons og Axel Zwingenberger, og Lasse har spillet på en række boogie-festivals i hele Europe siden han var helt ung!

Tom Skovgaard spiller rytmisk musik i mange genrer inkl. jazz, blues, rock og almindelig underholdningsmusik, og Tom excellerer i swing, ragtime og stride piano i stil med bl.a. de gamle Harlem pianister Fats Waller og James P. Johnson. Repertoiret i “old-time-piano” stilen omfatter også Jelly Roll Morton og Scott Joplin samt masser af skønne gamle jazznumre.

Glæd jer til denne aften med skøn klavermusik aftenen igennem i stil med de legendariske house-rent-parties i Harlem med pianisterne fra jazzens ungdom, hvilket har inspireret til arrangementets titel ”Piano Battle”.

Det foregår i Ballerup’s superhyggelige spillested: Baghuset, i Ballerup Bymidte.

Lørdag d. 9. marts 2019, kl. 20:00 – 22:30 (Dørene åbnes kl. 19:30).

Spillested: Baghuset, Sct. Jacobsvej 1, 2750 Ballerup.
Gode parkeringsmuligheder og 5-10 min. fra Ballerup S-station.
Arr: Baghuscaféen.
Entré: 80 kr. Billetter købes i døren.

Baghuset i Kultunaut her: http://www.kultunaut.dk/perl/sted/type-nynaut/nr-5893

Baghuset egen hjemmeside her: https://baghusetballerup.dk/