Glæd jer til næste ”piano-night” klaverbokser-træf i Baghuset i Ballerup fredag d. 13. marts 2009 kl. 20,00! Vi bliver 4 pianister, som – på skift – vil levere forrygende solopiano i de gamle udødelige genrer inden for swing, ragtime, stride, boogie og blues:

– Jean Baptiste Franc (stride, swing og blues)
– Morten Wittrock (blues, boogie, rock)
– Lasse Jensen (boogie, blues)
– Tom Skovgaard (ragtime, swing, trad.jazz)

Jean Baptiste Franc er en ung fransk jazzpianist, som er en af europas helt fremragende ”stride”-pianister – i den autentiske stride-pianostil, som blev spillet af nogle af Jean’s inspirationskilder Don Lambert, Fats Waller og James P. Johnson! Jean har spillet i både Europa og USA og har bl.a. spillet med Fats Wallers guitarist Al Casey og med Django Reinhards bassist Alf Masselier. Se Jean Baptiste Franc’s hjemmeside her.

Morten Wittrock er en forrygende blues/boogie/rock pianist og –sanger! Morten har udgivet CD’er med bl.a. Martin Roy Wade og Will Thommas og har samarbejdet med store danske navne som Søs Egelind og Amin Jensen. Se Morten’s hjemmeside her – og MySpace-side her.

17-årige Lasse Jensen fra Ringsted er et forholdsvis nyt ansigt på den danske jazzscene, men Lasse har allerede markeret sig både i Danmark og i udlandet som en suveræn boogiepianist! Lasse har gæstet flere boogie-festivals og har spillet sammen med bl.a. ingen ringere end Axel Zwingenberger – og Lasse kan levere herlig boogie og blues! Se Lasse’s side på YouTube her – og nyd lige den her boogie! J

Og jeg selv vil servere nogle af de dejlige gamle ragtime, swing- og traditionelle jazznumre som aldrig dør, bl.a. numre af Fats Waller – se fx Honeysuckle Rose, fra den forrige piano-night i Baghuset i marts 2008, på YouTube her.

Og hvis alt ellers falder i hak, så bliver Yamaha-flyglet i Baghuset suppleret af et Yamaha-klaver, så vi får mulighed for at diske op med et par duo swing- og boogie-numre for 2 klaverer i aftenens løb!

Vi ses i Reeh’s Baghus i Ballerup d. 13. marts 2009 kl. 20,00! Glæd jer!