Årets ”Piano Battle” i Reeh’s Baghus i Ballerup bliver fredag d. 9. marts kl. 20:00! For 5. år i træk bliver der spillet swingende piano jazz i Baghuset i årets ”Piano Battle”, hvor 3 pianister mødes og leverer ragtime, swing, boogie og blues i solo og duo-spil! Gå ikke glip af denne herlige aften med masser af skøn solo pianojazz.

De 3 pianister er: Hans Knudsen, som bl.a. har spillet i Baghuset med sit ”Jump Band”, men denne aften viser Hans hvad han kan som solo-pianist! Endvidere unge Lasse Jensen, som er et internationalt navn i boogie-woogie genren, og som spiller både autentiske boogie-numre og nyere boogie- og blues-numre af bl.a. Axel Zwingenberger. Og endelig ragtime og swing-pianist Tom Skovgaard, som spiller Fats Waller, James P. Johnson og traditionelle jazznumre.

Og pianisterne ”battler” på skift aftenen igennem, men naturligvis får vi også nogle duo- og trio-numre leveret på 2 klaverer! Kom og nyd en aften med herlig pianomusik i hyggelige Reeh’s Baghus.

Se også info i KultuNaut her:
http://www.kultunaut.dk/perl/sted/type-nynaut/nr-5893

Sted: Reeh’s Baghus, Sct. Jacobsvej 1, 2750 Ballerup
Dato: Fredag d. 9. marts
Tid: Kl. 20:00
Entré: 80 kr.

Og så kan vi lige gense den lille appetizer, som er lavet fra Piano Battle 2010 i Baghuset her: