//www.youtube.com/embed/JXVih_I1mrk?list=UUZZyezDxa2SHEGzWar_1LdgOg her er så er par udvalgte numre fra koncerten på Baltoppen LIVE lørdag d. 27. september med Stephanie Trick (US), Paolo Alderighi (I), Lasse Jensen (DK) og mig selv / Tom Skovgaard (DK). Fra vores solo’er er der to numre med Stephanie Trick – “Carolina Shout” og “Bach Up to Me”, nyd dem begge, det er vidunderligt spillet og verdensklasse(!) – og et nummer med hver af os andre – nyd også lige Paolo Alderighi’s fantastiske “Tiger Rag” og Lasse Jensen i ægte Meade Lux Lewis stil med “Chicago Flyer”! Jeg spiller selv her “Sweet Georgia Brown”.

Og så er der tre duo-numre, først og fremmest Stephanie Trick og Paolo Alderighi i deres fantastiske sammenspil med “The World is waiting for the Sunrise”. Endvidere Lasse Jensen og Stephanie Trick i den klassiske Ammons&Johnson boogie-duo “Sixth Avenue Express” – det kan ikke gøres bedre! Og Stephanie Trick og jeg jammede os igennem “Rosetta” 🙂

Stephanie Trick: Carolina Shout http://youtu.be/JXVih_I1mrk
Stephanie Trick: Bach Up To Me http://youtu.be/oA3FDJi8fJk
Lasse Jensen: Chicago Flyer http://youtu.be/k0ti8fW67JQ
Tom Skovgaard: Sweet Georgia Brown http://youtu.be/wMIzCQ4kJl4
Paolo Alderighi: Tiger Rag http://youtu.be/sMlD8UqyYaU
Stephanie Trick og Tom Skovgaard: Rosetta http://youtu.be/QwqIOeMCJNI
Lasse Jensen og Stephanie Trick: Sixth Avenue Express http://youtu.be/NBgGHK6MMiM
Stephanie Trick og Paolo Alderighi: The World is waiting for the Sunrise http://youtu.be/cEPQp3Bn4hM

Alt sammen på YouTube her: https://www.youtube.com/user/TomSkovgaard. Og det skønne video-design er lavet af Soundtrack Desing v. Jens Kolind.