Glæd jer til denne pianoaften i det hyggelige “Baghuset” i Ballerup, hvor tre pianister vil excellere med hver deres rytmiske, swingende pianomusik – samt spille lidt 4- og 6-hændigt swing, boogie og blues!

Lasse ”Boogie” Jensen spiller fantastisk boogie-woogie og blues piano som bl.a. Albert Ammons, Meade Lux Lewis og Axel Zwingenberger. Russisk-fødte og klassisk-uddannede Maria-Malena Wern-Gromice (tidl. Mitina) spiller skønne swingende versioner af masser af forskellig jazz m.m., bl.a. af Fats Waller, Jan Johansson og film- og folkemusik fra forskellige lande. Og ragtime- og swing-pianist, Tom Skovgaard, vil varte op med herlig ”old time piano” musik af bl.a. Jelly Roll Morton, Fats Waller, Scott Joplin og andre af de klassiske store jazzpianister.

Det bliver en super piano-aften, og de 3 pianister vil også varte op og “battle” med duo- og triospil på de to el-klaverer, som også stilles op til aftenen! Arrangeret af BaghusCaféen i Ballerup.

Fre. d. 6. marts 2015, kl. 20:00 – 22:30 (Dørene åbnes kl. 19:30) – Entré: 80 kr.
Baghuset, Sct. Jacobsvej 1, Ballerup.