Kære alle jazz- og old-time-piano-elskere! Dette indlæg er starten på et forsøg på, sammen med bl.a. Peter Fahrenholtz og Jørgen Møller, at grave lidt materiale frem fra de legendariske pianokoncerter på Mekanisk Musik Museum i 70’erne.

Har nogen mon noget liggende fra disse koncerter – CD’er,LP’er, optagelser, fotos, video eller andet? Det er forbavsende så lidt der er at finde på nettet om disse koncerter inkl. om koncerten med Eubie Blake, som besøgte museet i 1977 som 94-årig! Det vides, at der er optaget både video og musik, og nogle CD’er er lavet med optagelser fra koncerterne. Jeg har selv kun lidt materiale, men hører meget gerne om det, hvis nogle af jer har noget. Ovenfor er lige et par enkelte fotos som et dejligt minde fra de skønne koncerter på MMM!

Opslaget her er også lagt i Facebook-gruppen “Dansk Traditionel Jazz 1917-2037” i håb om at der kommer nogle nyttige reaktioner!

Billederne øverst fra venstre: 1) Bent Verner Jensen og Steen Christensen i duospil – 2) Peter Fahrenholtz blandt publikum til Eubie Blake koncerten – 3) Claes Friberg interviewer Eubie Blake – 4) Mekanisk Musik Museum

med swingende hilsner, Tom